Pixel Skånes Filmfestival 27 april

Logotype Pixel 2019 Logotype Pixel 2019

Välkommen till en heldag på Ystad Studios! PIXEL är tillbaka i Ystad och i år går festivalen samman med Ystad Studios Visitor Center. Det innebär att hela den stora byggnaden på Regementet öppnas upp för besökarna. De två stora inspelningsstudiorna byggs om till visningsrum och det laddas med aktiviteter för stora och små inne i besökscentret vid sidan av den permanenta utställningen med fantastisk återställd scenografi från film- och tv-produktioner.

Ett perfekt tillfälle att besöka det skånska filmnavet helt enkelt!

På alla håll talas det om miljö och hållbarhet, så ock i filmbranschen Det är vi väldigt glada för och väljer därför att låta det hållbara tänket rama in årets festival. Grönt för såväl tanken som för magen ska det bli. 

Till PIXEL anmäls årligen över 100 filmer – från barns första animationer till mer erfarna filmares senaste kortfilmer, och 2019 blev ett rekordår. Fina priser står på spel i samtliga kategorier och utses av professionella jurygrupper. Pixel är även den regionala uttagningsfestivalen till Novemberfestivalen i Trollhättan. Pixel har kommit att bli en härlig årlig tillställning och mötesplats för filmskapare från alla led, och representanter från filmbranschen. 

Kontakt: 

Lena Ek
Projektledare, Film i Skåne
PIXEL Skånes Filmfestival 2019

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
mbl: 0731 523 549
www.filmiskane.se/pixel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Film i Skåne
Elis NIlssons väg 12
271 39 Ystad

Malmökontoret
Friisgatan 19 B (OBS! endast besöksadress)

KONTAKTA OSS

FILM I SKÅNE PÅ FACEBOOK

filmiskane logo neg h180

Upp